Forside / Svømmeskole

Svømmeskole

Grottys svømmeskole og babysvømming

Gjennom mange år har vi utviklet Grottys svømmeskole til å være et tilbud for barn og voksne i alle aldre. Vi har kurstilbud for de aller fleste.

Våre instruktører har mange års erfaring og utdanning inennfor svømmeopplæring og livredning.

Se mer informasjon om våre forskjellige kurs og tilbud under.

Babysvømming (3 til 12 mnd)

Babysvømming har som målsetting å lære barnet å bli trygg i vann. Babysvømming bidrar til  å utvikle barnet motorisk og sosialt og er en herlig aktivitet med masse kos og sang.

Småbarnssvømming (1 til 6 år)

Passer for de som mellom 1 og 6 år. Her blir det mye lek og moro, men også trening på det å bevege seg i vann. For de største blir det svømmeopplæring. 

Grottys Svømmeskole (5 til 12 år)

Grottys Svømmeskole tilbyr svømmekurs for barn over 5 år som vil lære å svømme. På kurset lærer man å flyte, dykke under vann samt enkle svømmetak. For de større blir det brystsvømming og crawl, dykking og masse moro!

Svømmekurs for voksne

Våre instruktører har lang erfaring med tilrettelegging både for de som har mangelfulle svømmeferdigheter, har vannskrekk, og de som vil lære mer teknikk.

Sommersvømmeskole

Grottys Sommersvømmeskole er et intensivt svømmekurs for barn over 5 år som vil lære å svømme. Akkurat som Grottys Svømmeskole, men i sommerferien! På kurset lærer du å flyte, dykke under vann, samt enkle svømmetak (nybegynnercrawl og -ryggsvømming).

Personlig trener (PT) i svømming

Vil du trene svømming med personlig trener?

Påmelding og betaling

Påmelding og betaling skjer nå på nettet (webbillett.no)

Grotty sommer

GROTTY LOVER SOMMER- TEMPERATUR
HELE ÅRET

29°

Harstad

Været i dag

Klarvær -2°

I morgen

Klarvær -2°