Forside / Svømmeskole / Svømmekurs for voksne

Christine Hopaneng_0001 (2) (800x532)

Svømmekurs for voksne

Våre instruktører har lang erfaring med tilrettelegging både for de som har mangelfulle svømmeferdigheter, har vannskrekk, og de som vil lære mer teknikk.

Grunnkurs:

Grunnkurset har som målsetting å gjøre deltakerne trygge i vann. Hovedfokus er å lære enkel pusteteknikk, lære å være og bevege seg i vannet på forskjellige måter (f.eks. gå, flyte, og gli med eller uten støtte) - og ikke minst, bli avslappet i forhold til vannet. Kurset passer for de som ikke kan svømme, har vannskrekk, eller problemer med å være i vann. Alle øvelsene tilpasses deltakernes individuelle behov og tempo. Kurset foregår i terapibassenget.    

Teknikk:

Passer for de som er trygg i vannet, har gjennomført grunnkurset, eller ønsker å forbedre svømmeteknikken sin. Passer ypperlig for de som kun svømmer brystsvømming med hodet over vann! Kurset har fokus i grunnleggende svømmeteknikk: å flyte og gli, god pusteteknikk og linjeholdning (kroppens stilling og effektiv bruk av denne i svømming). Det kan bli også stuping, hopping, dykking, trening av beinspark mm.  Kurset foregår i bølge/idrettsbasseng.

Krav for å  begynne på kurset: være trygg i vann, beherske godt å være under vann med ansiktet, kunne svømme litt distanse. Dersom du er usikker på noen av kravene på crawl-kurset bør du delta på dette kurset først. Opplegget/øvelser tilpasses deltakerne.

Crawl: 

Passer for de som allerede kan svømme og ønsker å lære seg crawl, eller har gjennomført Grunn teknikk - kurset. Kurset foregår i idrettsbasseng.

Krav for å begynne på kurset (må kunne alt dette): kunne flyte og gli, grunnleggende crawl-beinspark, god pusteteknikk (rytmisk pust med ut-pust under vann), svømme minst 500 m i idrettsbassenget både mage- og ryggleie. Dersom du er usikker på noe av dette kan du starte på teknikk-kurset.

 

Pris: kr. 1600,-

Varighet: 7 ganger 45 min, i gang i uka.

 

Påmelding:

webbillett.no

BINDENDE PÅMELDING!

 

Informasjon:

Ta kontakt på tlf. 77 04 17 70 eller e-post til:tuulia(at)grottebadet.no

 

NESTE KURSSTART / 2018:

Grunnkurs: 30. oktober 2018

Tirsdager kl. 20.30 i terapibassenget. Instruktør: Linda Nyland.

 

Teknikk: info kommer

 

Crawl: 19. september 2018 (pågående kurs)

Onsdager kl. 20.30 idrettsbassenget. Instruktør: Mads Knutsen

 

Med forbehold om endringer.

Grotty sommer

GROTTY LOVER SOMMER- TEMPERATUR
HELE ÅRET

29°

Harstad

Været i dag

Klarvær -2°

I morgen

Klarvær -2°