Forside / Trening & Velvære

Backpack Foto 13-14 GOPR0554 (800x600)

Trening & Velvære

Massasje

Fysioterapeut Karoline J. Markussen tilbyr massasje i Grottebadets lokaler tirsdager og fredager kl. 08.00-18.00. 

Actic

For oss er det viktig at alle som kommer til Grottebadet og Actic føler seg velkommen og har det bra når de trener hos oss. Det gjelder selvfølgelig både deg som trener en gang iblant, og deg som er hos oss nesten hver dag.

Vanntrening

Trening i vannet er både artig, trygt og effektivt. Timene der deltakerne er i vannet passer for de fleste - uansett alder, form og svømmekunnskaper. Suppama-timer krever at man er noe trygg i vannet og at man kommer seg selv opp på matten.

Instruktøren står på kanten og viser bevegelsene. I de fleste gruppene brukes det også musikk.

Morgensvømming

Morgensvømming er et tilbud til deg som liker å starte dagen med et friskt morgenbad i Grottebadet. Tirsdag og torsdag (under ordinær åpningstid) kan du besøke oss for å få en litt bedre start på dagen.

Kveldssvømming

Hver tirsdag og torsdag kveld (under ordinær åpningstid), kl. 19.00-20.30 demper vi lyset i idrettsbassenget, stenger stupetårnet og legger dermed til rette for de som vil ha en god treningsøkt!  

Pensjonistsvømming

Hver torsdag fra 09.00 - 11.00 har vi pensjonistsvømming i Grottebadet. Da har vi åpent for pensjonister og eldre som ønsker å benytte Grottebadet for trim og rekreasjon.

Grotty sommer

GROTTY LOVER SOMMER- TEMPERATUR
HELE ÅRET

29°

Harstad

Været i dag

Klarvær -5°

I morgen

Klarvær -5°