Forside / Trening & Velvære

Backpack Foto 13-14 GOPR0554 (800x600)

Trening & Velvære

Actic

For oss er det viktig at alle som kommer til Grottebadet og Actic føler seg velkommen og har det bra når de trener hos oss. Det gjelder selvfølgelig både deg som trener en gang iblant, og deg som er hos oss nesten hver dag.

Vanntrening

Trening i vannet er både artig, tryggt og effektivt. Passer for alle - uansett alder, form og svømmekunnskaper. I de organiserte grupper står instruktøren på kanten og viser bevegelsene. I de fleste gruppene brukes det også musikk.

Morgensvømming

Morgensvømming er et tilbud til deg som liker å starte dagen med et friskt morgenbad i Grottebadet. Tirsdag og torsdag (under ordinær åpningstid) kan du besøke oss for å få en litt bedre start på dagen.

Kveldssvømming

Hver tirsdag og torsdag kveld (under ordinær åpningstid), kl. 19.00-20.30 demper vi lyset i idrettsbassenget, stenger stupetårnet og legger dermed til rette for de som vil ha en god treningsøkt!  

Pensjonistsvømming

Hver torsdag fra 09.00 - 11.00 har vi pensjonistsvømming i Grottebadet. Da har vi åpent for pensjonister og eldre som ønsker å benytte Grottebadet for trim og rekreasjon.

Solstudio

I 2. etasje, like ved Grottekafeén, ligger solariumsavdelingen. Her venter tre solsenger på deg - også på dagtid. Ergoline er som solariumsleverandør en av Norges ledende importører. 

Grottyboble-jul

GROTTY LOVER SOMMER- TEMPERATUR
HELE ÅRET

29°

Harstad

Været i dag

Lettskyet -3°

I morgen

Delvis skyet -3°